Luksuriøst afslapning

CARØE Relax

Stilen er eksklusiv og afslappet. Kvaliteten er den blødeste Virgin Wool jersey fra Italien, der sikre at sættet holder form og facon ved brug. Varier looket, fra cacual til sofistikeret, med stiletter eller sneakers, hver for sig eller som sæt.

Gå på opdagelse og køb dit sæt her i shoppen.


Kvaliteten er den blødeste Virgin Wool jersey fra Italien, der sikrer at sættet holder form og facon ved brug. Den gennemprøvede pasform og fremstilling på eget atelier i Aarhus, viser tydeligt at der er kælet for detaljerne. Alle sæt designes personligt, idet vi gør det muligt at vælge imellem forskellige lækre farver, smukke buksesnøre i taljen og til at fuldende looket kan man personalisere med fine bogstav-mærker efter eget valg.

Eksklusiv homewear

marianne CARØE RELAX består foreløbigt af et sæt, sweatshirt og buks med fine detaljer som skrålommer, syede pressefolder og individuelle detaljer.

marianne CARØE RELAX homewear er eksklusiv og afslappet og tanken er, at man med forskellig styling kan variere looket, fra casual til sofistikeret, med stilletter eller sneakers, hver for sig eller som sæt.

Kvaliteten er den blødeste Virgin Wool jersey fra Italien, der sikrer at sættet holder form og facon ved brug. Den gennemprøvede pasform og fremstilling på eget atelier i Aarhus, viser tydeligt at der er kælet for detaljerne.

Alle sæt designes personligt, idet vi gør det muligt at vælge imellem forskellige lækre farver, smukke buksesnøre i taljen og til at fuldende looket kan man personalisere med fine bogstav-mærker efter eget valg.