Book prøvning

Fra koncept til bestilling

Koncept

Oplevelsen indledes med at kunden bestiller en tid til prøvning. En brudekjole prøvning af 90 minutter koster kr. 250,-.

Bestilles kjolen ved 1. Prøvning vil konsultationen være gratis. Hos marianne CARØE er enhver kjole unik og altid skabt helt fra bunden.

Med udgangspunkt i kollektionerne, tilbyder vi vores kunder en fantastisk mulighed, for at kunne plukke detaljer fra de forskellige kjoler og vælge præcis den silke eller blonde de synes bedst om.

Når designet er aftalt, tages der mål og aftales en tid for fitting af kjolen, samt en tid hvor kjolen afhentes.

Vores mange års erfaring gør, at vi kun arbejder med en fitting før kjolen færdigsyes. Derfor er det reelt kun to gange kunderne behøver besøge atelieret, efter vores første møde.

Priser

Hos marianne CARØE designes og skræddersyes alle kjoler I butikkens eget værksted.

Derfor vil de viste priser være inklusiv fitting af kjolen.

Bride
Fra kr. 19.000,- – 27.000,-

Bride light
Fra kr. 15.000,- – 20.000,-

Evening
Fra kr. 7.000,- – 19.000,-

Prøvning kun muligt med tidsbestilling

Book din prøvning på tlf. +45 8612 1777

Book prøvning

Prøvning er kun muligt med tidsbestilling.
Book din prøvning på tlf. +45 8612 1777

Mandag: kl. 11.00 – 17.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: kl. 11.00 – 17.00
Torsdag: Lukket
Fredag: kl. 11.00 – 17.00
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket

Mere om

Marianne Carøe er uddannet skrædder og allerede i sin elevtid, i en alder af 21 år, blev hun selvstændig og åbnede efterfølgende sit atelier i Aarhus.

Hun er nordjyde og opvokset i en kreativ familie, hvor hårdt arbejde og en stærk vilje, i stor grad har præget hendes liv som selvstændig.

Hendes store passion, samt kærlighed og respekt for det kreative univers hun har skabt, er uden tvivl drivkraften og inspirationen i hendes arbejde.

Design & Atelier

Hos marianne CARØE arbejder vi med to design processer.

Den kreative og udviklende proces når Marianne CARØE designer de forskellige kollektioner: BRIDE – BRIDE LIGHT – COPENHAGEN – EVENING.

I denne proces er det tidens tendenser, materialer, farver og Marianne CARØES intuition der er inspirationen.

Den anden designproces, som kun er muligt på Atelieret i Aarhus, er gennem arbejdet med kunden, hvor snittet i forhold til kundens figur og individuelle ønsker, danner baggrund for inspirationen i designet.

marianne CARØE i Aarhus tilbyder kunderne en enestående mulighed.

Her kan man opnå at få nøjagtig det snit, den silke og de detaljer som fremhæver kunden på smukkest vis, samt giver personlighed til kjolen.

Skrædderværkstedet marianne CARØE ligger i forbindelse med butikken i Aarhus. Her designes, konstrueres og syes alle marianne CARØE brudekjoler, festkjoler , accessories, samt marianne CARØE copenhagen.

På værkstedet fremstiller skrædderne alle detaljer, ligefra de slåede knapper, blondedekorationerne og til de håndsyede finesser.

Øjeblikke

Vores smukke kunder

Bag om marianne carøe

Følg med backstage