tailormade EVENING

Unik kollektion designet af Marianne Carøe og skabt helt fra bunden på skrædderværkstedet i Aarhus

tailormade EVENING

marianne CARØE tilbyder eksklusive, skræddersyede kjoler til enhver anledning. Gå på opdagelse i kollektionen og find inspiration til din drømmekjole.

Den bliver syet efter dine mål og ønsker, og vores erfarne personale hjælper dig med at finde snit og udtryk, der klæder din figur og fremhæver din personlighed. En luksuriøs oplevelse med dig i centrum.

Med mange års erfaring i ryggen og en kunstners øje for farver og snit, har Marianne Carøe designet en eksklusiv EVENING-kollektion, der emmer af selvtillid og minimalistisk elegance.

tailormade EVENING

Skarpe, grafiske silhuetter og rene, bløde kjoler, der smyger sig om kroppen, skaber et designunivers af underspillet luksus, hvor komfort og kvalitet er i højsædet. Fed satin, lette silkechiffoner og fine blonder ophøjer de smukke designs og fuldendes med håndsyede detaljer.

Processen fra idé til færdig kjole:
1. Prøvning: Vores dygtige personale hjælper dig med at finde design, materiale og pasform med udgangspunkt i kjolerne i butikken.
2. Fitting: Her prøver du din kjole, hvor vi finjusterer pasformen direkte på dig og gennemgår alle detaljer.
3. Afhentning: Nu er kjolen helt færdig, og du skal blot prøve den, så vi kan sikre, at alle detaljer er helt perfekte. Du får din kjole med hjem i en beskyttende dragtpose.

Prisniveau: DKK 10.000-35.000,-