marianne CARØE event

Se hele vores eventkalender

OM MARIANNE CARØE

Marianne Carøe er uddannet skrædder og allerede i sin elevtid, i en alder af 21 år, blev hun selvstændig og åbnede efterfølgende sit atelier i Aarhus. Hun er nordjyde og opvokset i en kreativ familie, hvor hårdt arbejde og en stærk vilje i stor grad har præget hendes liv som selvstændig.
Marianne er gift med Martin Ib, manden bag maduniverset MIB, og sammen har de sønnen Romeo. De er begge selvstændige og har bygget deres virksomheder op fra bunden ud fra et delt værdisæt om integritet og hårdt arbejde. De deler samme energi og passion og arbejder tæt sammen både privat og professionelt.

“Jeg glæder mig til at tage dig med ind i min verden af design, silkestoffer og skrædderkunst. Min passion for minimalisme og fine detaljer er essensen i mine designs. Min store passion og kærlighed til det kreative univers, og min respekt for kvalitet og ægte skrædderkunst, er uden tvivl drivkraften i mit arbejde. Jeg inspireres af verden omkring mig, naturens smukke farver, internationale vibrationer og naturligvis i mit arbejde med butikkens kunder.”

BEHIND THE SCENES

Få et eksklusivt indblik i vores kreative univers.
Se kunsten bag de skræddersyede kjoler: fra Mariannes skitser, over skræddernes håndværk, til fotostudiets magi.